Hatay Lazer Epilasyon Servislerini İnceledik (2020)

Hatay'da lazer epilasyon cihazları tamiri yapan firmaların telefonları, adres bilgileri.

Imperium Lazer

Imperium lazer  Adana ve Hatay başta olmak üzere Tüm Türkiyede hizmet veren bir medikal lazer firması.

Üretimini yaptığımmız ve teknik servis hizmetini verdiğimiz lazer epilasyon cihazları güzellik salonlarında eksiksiz bulunan cihazlarından birisidir. Imperium lazer tüm Hatay genelinde Lazer epilasyon Cihazları üretim, satış, satış sonrası destek, ve Teknik servis hizmeti vermektedir. Şirketimiz profesyonel ekibi ile Hatay lazer epilasyon servisi , IPL, DIODE, OPT, SHR  Aleti Fiyatları Hatay cihaz üretimi ve yedek parça satışı yapmaktadır.

Telefon: 0542 454 9962

Web: imperiumlazer.com

Hizmet Alanı:  Hatay ve Tüm Türkiye

Atrıları: Servis Ücreti Yok

Eksileri:  Salonlarda kullanılan diğer cihazların (kaviyasyon, cilt bakım cihazı gibi) tamir desteği vermiyorlar.Sadece lazer epilasyon chazlarına servis veriyorlar.


 

Ipl Başlık

Ipl başlık sadece akdeniz bölgesinde hizmetveren bir firmadır. Merkezleri Adana'da bulunan bu şirketin  Hatay'da da hizmet vermektedir

Firmamız iplbaşlık IPL lazer teknolojisine sahip tüm lazer epilasyon cihazlarının teknik servis hizmetini vermektedir. Hatay'da ortalama 160-180 arası epilasyon hizmeti veren güzellik salonları bulunmaktadır. Firmamız bu salonların birçoğuna Hatay lazer epilasyon servisi hizmeti vermektedir.

Telefon: 0532 505 1692

Web: iplbaslik.com

Hizmet Alanı: Akdeniz bölgesi

Atrıları: Düşük maliyet, Distribütör olmaları ve Gün içerisinde hizmet vermeleri

Eksileri: Sadece IPL OPT ve DIODE cihazlarla ilgilenmeleri

Henüz değerendirilmedi

Lütfen bu bilgiyi değerlendirin